Kinološko društvo Obala Koper

DEKANI 1A , 6271 DEKANI
Davčna št.:39883434
E-mail: kd.obala.kp@gmail.com
Facebook stran: @KinoloskoDrustvoObala

TRR Šolanje: SI56 6100 0001 7383 038
TRR Agility: SI56 6100 0001 7381 680
TRR Reševalci: SI56 6100 0001 7384 881
Računi so odprti pri DELAVSKI HRANILNICI d.d.

Kontakti:

Vodja šolanja

Vodja sekcije Agility
Tanja Gril
031 592 268

agility.kdobala@gmail.com

Vodja ERP Obala
Uroš Pečar
041 852 536
obala.erp@gmail.com

Vodja sekcije RO
Maja Ožbolt
031 840 218
kd.obala.kp@gmail.com

Kinološkem društvu Obala smo združeni ljudje, ki razumemo pse in tudi njihove potrebe. Razumemo tudi vas, vodnike, ki imate s svojimi štirinožci včasih cel kup težav. Dokler jih ne pripeljete v šolo. Takrat se zelo potrudimo pomagati tudi vam.

Pri učenju uporabljamo prijazne in nenasilne metode. Pomagamo vam, da svojega psa naučite življenja v človeškem svetu. Čeprav se nam zdi, da so naša bivališča za psa samoumevna, se v resnici pes v njih počuti tuje in zmedeno. Vse dokler ga ne naučimo »hišnih pravil«.

Noge stolic in miz so odličen brusilnik za boleče dlesni novih pasjih zobkov, naši otroci piskajo kot najbolj zabavne pasje igrače. Vaš pes, ob prihodu v nov dom, še ne ve, kje lahko opravi nujno potrebo in kdaj lahko laja. In še toliko drugih novih pravil se mora naučiti!

Zakaj vaš pes skače po ljudeh? Zakaj ne pride, ko ga kličete? Vas vleče na povodcu, ko gresta na sprehod?

Z vsemi temi in mnogimi drugimi vprašanji se inštruktorji KD Obala srečujemo na vsakem tečaju. In prav na vsako poskušamo najdi odgovor in predvsem rešitev, ki bo prava za vašega psa in vas.

Če bi se radi naučili razumeti psa, potem ste na pravem mestu. V naši šoli boste dobili vse informacije, ki jih potrebujete, da bo vaš pes vesel in lepo vzgojen član vaše družine. Po tečaju vam bodo ljudje na ulici z zavidanjem govorili, kako lepo vzgojenega psa imate. Vi pa ga boste s ponosom vzeli s sabo na kavo s prijatelji, na sprehod po mestu in na dopustu.

Vsem, ki bi s svojim psom bili radi po zaključenem osnovnem tečaju aktivni naprej, ponujamo več različnih možnosti, od rekreacije in zabave do tekmovanj in prostovoljstva.  Za nami so dolgoletne izkušnje na različnih področjih, zato ste pri nas v dobrih rokah. Izbirate lahko različna področja, kot so klasično šolanje, agilityreševanjerally obedience.
Vabljeni k nam, da se prepričate!