6. Državna tekma v Rally Obedience

“Tako, šesta in s tem zaključna državna tekma v disciplini Rally Obedience v letu 2023, je za nami. Rad bi se zahvalil organizatorjem iz kinološkega društva KD OBALA, za odlično izpeljano prireditev, na katero prav vsi vedno z veseljem pridemo… Rally Obedience je v zadnjih letih pridobil veliko članov in kvaliteta dela se je neverjetno dvignila. Veselimo se nove sezone. ” je včerajšnjo prireditev zaključil sodnik Sašo Cvek.

Včeraj smo namreč organizirali zaključno tekmo v RO, kjer je skupno sodelovalo 57 tekmovalnih parov, ki so se pomerili v vseh štirih disciplinah.

Letos pa smo prvič organizirali tudi tekmovanje v razredu pasjih VETERANOV Tako so lahko tudi ne več tako agilni sivobradci pokazali, da zmorejo vse in še VEČ!

Na koncu so najboljši seveda stopili na stopničke, nekateri celo večkrat, saj smo ob zaključku sezone razglasili prvake v skupnem seštevku in državno prvakinjo.

ISKRENO ČESTITAMO PRAV VSEM!!!

Zahvaljujemo se sodnikoma Mirti Kadivec in Sašu Cveku, za korektno sojenje in prijetno druženje, hvala vama in dobrodošla kadarkoli.

Hvala tudi vsem donatorjem, ki so ponovno omogočili izredno bogat srečelov ter nagrade ob stopničkah.

Na koncu gre zahvala seveda spet naši razširjeni ekipi, brez katere bi bilo zadovoljnih obrazov vsekakor manj.

Veselimo se nove sezone tekem, do takrat pa na snidenje in srečno vsem!

Donatorji

Rezultati