Finale DP tokrat brez blata!

Zdaj že tradicionalna tekma finala državnega prvenstva v agilityju, ki jo že več let organiziramo v našem društvu, je letos znova postregla s številno mednarodno udeležbo. In letos tudi z lepim vremenom! Po več letih luž in blatnih kopeli, smo tako le dočakali pravo jesensko toplo sonce.

Okoli 170 tekmovalnih parov iz Slovenije, Italije, Hrvaške in Srbije se je v soboto, 13. oktobra, pomerilo v kategorijah A1/J1, A2/J2, A3/J3 in veterani. Njihove nastope so skrbno ocenjevali sodnici Anabela Kokalj in Eva Pirc ter sodniški pripravnik Zvonko Valenčak.

Zmagovalne stopničke so odšle v skoraj vse države, nasmejani pa so bili tudi tekmovalci, ki niso stali na vrhu. Uradni rezultati tekme so na voljo na spletni strani Komisije za agility.

Tekmovalci in obiskovalci so bili zadovoljni tako z organizacijo tekme kot z ekipami in tudi nagradami v srečelovu. Nekatere pa je še posebej navdušila dobra malica naših »društvenih kuharjev«, ki je bila »za prste obliznit!«.
Da je vse teklo kot namazano, se moramo zahvaliti sponzorjem, donatorjem, prostovoljcem in seveda, našim članom. Hvala tudi sodnikom in tekmovalcem, ki jih je bilo res zelo veliko.

S podporo prav vseh smo namreč korak bliže našemu zastavljenemu cilju, to je umetna trava na našem poligonu za agility!

Se vidimo naslednje leto! OOOOOOOBALA!

Fotografije: 8.TEKMA ZA DP 2018 AGILITY

Sponzor tekme je Luka Koper, d.d., ki nas je podprla v okviru sklada “Živeti s pristaniščem“.
Program je sofinancirala Mestna občina Koper.
Medijsko pa nas podpira Radio Capris.

By KD Obala Agility Prireditve