Inštruktorski team building na paintballu

Čeprav se inštruktorji v KD Obala veliko družimo in na poligonu skupaj preživimo veliko časa, pa se navadno posvečamo predvsem strokovnim kinološkim zadevam, izmenjavi izkušenj in mnenj. Zato nam velikokrat zmanjka časa za neobremenjeno druženje. A to smo nadoknadili z adrenalinskim team buildingom« na paintballu v Hrvatinih.

 

 

V streljanju sta se med seboj pomerili dve inštruktorski ekipi. Čeprav brez bolečih strelov in posledično nekaj modric ni šlo, pa je prevladala zabava. Ekipi sta bili na koncu boja izenačeni, od smeha pa so nas boleli trebuhi in tekle solze.

Kot je pri nas že v navadi (inštruktorji smo tudi veliki gurmani), ni šlo brez dobre pojedine, saj nas naši kuharji nikoli ne razočarajo. Prav tako je bila nujna mrzla pijača, saj je bilo vreme precej vroče. A tudi to nas ni ustavilo!

Po vrhunskem boju in sproščujočem večeru smo se dogovorili, da bomo takšne team buildinge še ponovili. Tudi za nas so druženja izven poligona in brez kinoloških debat zelo pomembna. Tudi zato, da lahko nato na tečajih damo vse od sebe.

Se vidimo v naslednjem boju, klapa!

 

Zapisala: Tina Lekan Kraševec

Utrinki

Hvala za delitve!

By KD Obala Drugo